Driebergen-rijsenburg

TYPE

Monument

KAMERS

7

LOCATIE

Driebergen-rijsenburg
Adres: Vossenkamp 27 3972 VG DRIEBERGEN-RIJSENBURG
Vraagprijs: € 375.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1974
Ligging: aan rustige weg, in woonwijk
Oppervlakte: 134 m2
Oppervlakte perceel: 176 m2

Vrij gelegen aan plantsoen, royale en lichte eengezinswoning met dubbele garage, tuin op het zuidwesten en maar liefst 6 slaapkamers! Op loopafstand van winkelcentrum De Sluis, hier bevindt zich ook een medisch centrum inclusief apotheek. Vanuit Driebergen zijn Utrecht en Amsterdam uitstekend bereikbaar via openbaar vervoer (trein) of per auto (A12-A2). In het gezellige centrum van Driebergen zijn diverse winkels, maar ook leuke café’s en restaurants.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Entree/hal met toilet voorzien van fontein. Royale, vergrootte woonkamer met erker, parketvloer, stucwerk wanden en plafond, open doorgang naar de keuken. In de woonkamer is een grote bergkast met meterkast, alsmede een deur met daarachter de trapopgang naar de 1e verdieping. Open hoekkeuken in lichte kleurstelling met veel kastruimte, natuurstenen werkblad en inbouwapparatuur te weten: gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser.
Vanuit de keuken is er toegang tot de zeer zonnige tuin (zuidwest). Achterin de tuin staat de dubbele garage (voorzien van elektra, water en verwarming) waarvan het dak in 2017 is vernieuwd.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren. De kozijnen op de 1e verdieping zijn allemaal vervangen voor kunststof (draai-kiep) met geïntegreerde horren. De ouderslaapkamer heeft over de volle breedte een vaste kastenwand.

2e verdieping:
Overloop met berging (voorzien van opstelplaats combiketel en vaste wastafel) en toegang tot 3 slaapkamers. De voorslaapkamer en overloop hebben beide een luik met toegang tot een vliering. Over de volle breedte van de woning is er aan de achterzijde een dakkapel geplaatst.

De afmetingen zijn als volgt:
Woonkamer: 8.64 (+0.60 erker) x 3.73/4.75 m.
Keuken: 2.83 x 2.13 m.
Slaapkamer 1: 4.35 x 3.72 m.
Slaapkamer 2: 4.41 x 3.71 m.
Slaapkamer 3: 2.84 x 1.97 m.
Badkamer: 3.27 x 1.96 m.
Slaapkamer 4: 3.72 x 3.16 m.
Slaapkamer 5: 3.75 x 2.99 m.
Slaapkamer 6: 2.13 x 2.04 m.
Garage: 6.86 x 5.90 m.

Algemeen:
Bouwjaar 1974. De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Woonoppervlakte 134 m². De dubbele garage is 41 m². Aanvaarding geschiedt in overleg.


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).