Leerdam

TYPE

Monument

KAMERS

3

LOCATIE

Leerdam

Appartement met veel ruime en lichtinval in het centrum van Leerdam.
Dit appartement ligt bijzonder gunstig gelegen op de hoek van de Vlietskant en de Kerkstraat, in het centrum van Leerdam boven de winkel ‘Anna van Toor’. Het station en de dagelijkse voorzieningen zijn op steenworp afstand gelegen. Het geheel is recent vernieuwd en heeft een woonoppervlakte van circa 91 m2. Het appartement beschikt over veel lichtinval door de vele raampartijen. De ruime woonkamer is voorzien van een moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op de tweede woonlaag bevinden zich twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer.
Kortom: wonen met veel ruimte in het hartje van Leerdam centrum!

Begane grond: gemeenschappelijke entree met meterkast, trapopgang en intercom
Eerste verdieping: gemeenschappelijke hal met een eigen berging.

Appartement
Eerste woonlaag: Entree; hal met separaat toilet (hangend), intercom, eigen meterkast, trapopgang naar de tweede woonlaag, toegang tot de woonkamer; Een ruime woonkamer met veel lichtinval en voorzien van een trapkast, een open keuken voorzien van een koelkast met vriesvak, een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een spoelbak, een vaatwasser en mechanische ventilatie.
Tweede woonlaag: overloop met toegang tot de slaapkamers en de badkamer; de moderne badkamer is voorzien van een douche, een toilet (hangend), een wastafel en een witgoedaansluting; twee slaapkamers waarvan 1 voorzien van een vaste kast met CV-opstelling (Nefit, 2009) en een mechanische ventilatie unit, de tweede slaapkamer is een zeer ruime kamer aan de voorzijde van het object.

Huurpijs: € 975,- per maand exclusief elektra.
Voorschot gas en water € 100,- per maand.
Servicekosten: € 50,- per maand.

Oplevering: in overleg te bepalen, minimaal 1 jaar. Het appartement is per direct beschikbaar.
Waarborgsom: 2 maandhuren.

Huurprofiel: huurder dient middels recente salarisstroken of een werkgeversverklaring aan te tonen dat het (gezins-) inkomen minimaal € 2.000,- netto per maand bedraagt.

Verhuur onder voorbehoud van goedkeuring door de eigenaar.
Ligging: Leerdam, met circa 21.000 inwoners, ligt op de grens van Zuid-Holland en Gelderland in het gebied ‘Vijfheerenlanden’ aan het riviertje de Linge. Een afwisselend landschap van weilanden, boomgaarden, grienden en rietvelden. Leerdam is zeer centraal gelegen in het land, in directe omgeving treft u de A27, A2 en A15. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten.

De stad heeft een rijke geschiedenis, welke terug te vinden is in goedbewaarde historische gebouwen, zoals de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden, de stadswallen aan de Zuidwal en het Oude Raadhuis. Met de vestiging van de eerste glasblazerij in 1765 werd een onuitwisbaar stempel op Leerdam gedrukt. Tot op heden staat Leerdam internationaal als Glasstad bekend.

Leerdam biedt een compleet pakket qua sport, zorg en onderwijs (basis- en voortgezet onderwijs). Het sfeervolle stadscentrum beschikt over uitstekende winkelvoorzieningen.

Adres: Vlietskant 1 c 4141 CK LEERDAM
Huurprijs: € 975
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1910
Ligging: in centrum
Oppervlakte: 91 m2


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).