Delft

TYPE

Monument

KAMERS

6

LOCATIE

Delft
Adres: Vaandelstraat 36 2611 DB DELFT
Vraagprijs: € 965.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 2004
Ligging: aan park, aan rustige weg, in centrum
Oppervlakte: 220 m2
Oppervlakte perceel: 99 m2

Een bijzonder ruim, strak en kwalitatief hoogwaardig afgewerkt herenhuis van 220 m2 in hartje centrum met een heerlijke stadstuin en een privé parkeerplaats in de comfortabele ondergrondse garage.

De indrukwekkende hoogte in combinatie met de imposante voorpui met hoge glaspartij zijn direct in het oog springend bij een bezoek aan dit huis. Er zijn vijf volwaardige woonlagen.

De ligging is direct tegenover de Doelentuin met veel groen en vrij uitzicht en diverse winkels, gezellige restaurants, theater en andere leuke uitgaansgelegenheden bevinden zich op korte loop- en fietsafstand.

In de parkeergarage, onder het appartementencomplex, bevindt zich de overdekte privé parkeerplaats.
Indien gewenst is er een tweede privé parkeerplaats beschikbaar.

Delft is zeer centraal en goed bereikbaar gelegen in de Randstad nabij de uitvalswegen A4 en A13 richting Rotterdam (20 minuten), Den Haag (15 minuten) , Utrecht (45 minuten) en Amsterdam (50 minuten). Schiphol is binnen 40 minuten bereikbaar en luchthaven Rotterdam-Den Haag in een kwartier

De indeling is als volgt:
Begane grond – De eetkeuken:
Ontvangsthal (2.80×3.25m) met fraaie hoogte en vide. Door het vele glas is de open trappartij naar de eerste etage mooi zichtbaar. Eetkeuken met een strak modern vormgegeven keuken (8.65×4.45/3.36m) in originele T vorm die is voorzien van mooie inbouwapparatuur. Aan de brede achterzijde is voldoende ruimte voor een grote tafel. Hier is er toegang tot de tuin (9.00×5.06m) via openslaande deuren. Aparte toiletruimte en trap naar de lager gelegen woonlaag.

Eerste verdieping – living:
De living van ruim 35 m2 bevindt zich op de eerste etage en is gedeeltelijk open met een vide en zicht op de Doelentuin.

Tweede verdieping – slapen:
Gang, twee slaapkamers van (2.30×4.05m) en (3.97×4.46m), waarvan de laatste met eigen badkamer voorzien van wastafel, toilet en douche. Praktische wasmachineruimte (2.13×2.30m) met tevens de opstelplaats van de CV combiketel.

Derde verdieping, slapen:
Riante slaapkamer (5.57/3.86×4.46m) aan de voorzijde met weer een eigen badkamer voorzien van een inloopdouche, derde toilet en wastafel. Royale familiebadkamer met dubbele wastafel, sauna, ligbad en douche.

Vierde verdieping, studio
Later (In 2010) gerealiseerde dakopbouw. Riante slaapkamer (5.68×4.46m) aan de voorzijde met weer een eigen badkamer voorzien van een inloopdouche, vierde toilet en wastafel. Inloopkast. Zowel aan de voor- als achterzijde een gezellig en zonnig gelegen dakterras.

Berging
Vanuit de begane grond is er een trap naar de parkeerkelder op -1. Riante berging (4.54×3.25m) behorende bij deze woning. Via deze praktische bergruimte is er direct toegang tot de parkeergarage aan het Schuttersveld waar zich de twee privé parkeerplaatsen, voorzien van een laadbox voor een elektrische auto, zich bevinden.

Bijzonderheden/Kenmerken:
– Energielabel A;
– Bosch, HR CV ketel d.d. 2016;
– Zonneboiler;
– Bijdrage actieve VVE € 161,80 per maand;
– Woonoppervlakte conform NEN norm 220 m2;
– Inhoud 806 m3.

Vraagprijs (inclusief de parkeerplaats) € 965.000,– k.k.
Oplevering In overleg


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).