Utrecht

TYPE

Monument

KAMERS

4

LOCATIE

Utrecht
Adres: Tulpstraat 23 Bis 3581 RJ UTRECHT
Vraagprijs: € 475.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1910
Ligging: aan rustige weg, in woonwijk
Oppervlakte: 91 m2

Midden in de geliefde wijk Buiten Wittevrouwen, in de rustige en autoluwe Tulpstraat, vind je deze royale bovenwoning bestaande uit maar liefst 3 woonlagen en een dakterras grenzend aan de keuken op het zonnige zuidwesten! Laat je verrassen door de ruimte in dit appartement, wat in 2008 compleet gerenoveerd en gemoderniseerd is.

In de directe omgeving vind je een groot assortiment aan winkels, waaronder enkele supermarkten, delicatessenzaken en diverse restaurants. Deze zijn te vinden in de om de hoek gelegen, levendige winkelstraten, Nachtegaal- en Biltstraat. Dat daarnaast belangrijke uitvalswegen, het Wilhelminapark, de stadsschouwburg en het centrum dichtbij liggen, maakt dit een ideale woonomgeving met een zeer uitgebreid voorzieningenaanbod binnen handbereik. Tevens bevinden zich in de directe omgeving meerdere basisscholen en kinderdagverblijven.
Kortom; wonen met alle voorzieningen van de stad om je heen, maar toch genieten van de rust en ruimte die deze woning te bieden heeft.

Indeling
Begane grond: Via de entree bereik je de hal met meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping: Overloop, woonkamer met open keuken en terras op het zuidwesten. Deze hele verdieping is voorzien van een massief eikenhouten vloer en een gaskachel. Vanaf de overloop is een vaste trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping: Overloop met toilet voorzien van fonteintje, badkamer met inloopdouche en ligbad en wastafel met meubel waar de aansluiting voor de wasmachine zit. Deze verdieping telt 2 slaapkamers. De kleinste kamer van 6 m² bevindt zich aan de voorzijde en heeft een dakkapel. Aan de achterzijde is een slaapkamer van 12 m² met 2 Velux ramen in het schuine dak.

3e verdieping: Middels een vaste trap kom je uit op de 3e verdieping. Een open zolderkamer, voorzien van Velux dakramen en een aparte berging waar de CV-ketel hangt. Deze ruimte is momenteel in gebruik als gym en studeerkamer, maar zou ook goed als slaapkamer kunnen dienen.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar: 1910;
– Woonoppervlakte: 91 m²;
– Appartement is in 2008 gerenoveerd en voorzien van een nieuwe CV-ketel, elektrische installatie, stucwerk, keuken en vloeren;
– Voorzien van dubbele beglazing;
– Erfpacht eeuwigdurend afgekocht (AV89);
– Dakterras met vergunning;
– Ouderdoms- en asbestclausule zullen in de koopakte worden opgenomen;
– Actieve en gezonde VvE, servicekosten bedragen € 47,28;
– Parkeren met vergunning;
– Aanvaarding in overleg.

Interesse in deze woning? Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).