Culemborg

TYPE

Monument

KAMERS

4

LOCATIE

Culemborg
Adres: Rosa Manusstraat 18 4105 EZ CULEMBORG
Koopsom: € 845.000
Bouwvorm: nieuwbouw
Bouwjaar: 2021
Ligging: aan park, aan rustige weg, in woonwijk
Oppervlakte: 203 m2

BOUW GESTART, OPLEVERING VERWACHT VANAF ZOMER 2021!
Groot, groter, grootst.. Dit penthouse heeft zoveel te bieden om comfortabel en luxe te wonen! Daarnaast profiteer je van alle voordelen van nieuwbouw doordat dit penthouse duurzaam gebouwd wordt en zeer energiezuinig is. Er is op dit moment nog het een en ander mogelijk aan meerwerk om het penthouse volledig naar jouw wensen te laten bouwen.

Het penthouse maakt onderdeel uit van nieuwbouwproject Rosa Nova, een nieuwbouwcomplex in de wijk Parijsch in Culemborg. Door de centrale ligging zijn vrijwel alle (medische) voorzieningen snel te bereiken. Op 500 meter ligt het winkelcentrum Parijsch met een verscheidenheid aan winkels voor je (dagelijkse) aankopen en persoonlijke verzorging. In het verkeersluwe centrum van Culemborg zijn vele restaurants en andersoortige horeca voorzieningen te vinden. De uitvalswegen naar de A2 en de A27 zijn op korte afstand te bereiken.

Met een woonoppervlakte van zo’n 203 (!) vierkante meter en maar liefst 3 (!) royale buitenruimtes van 26, 20 en 17 vierkante meter is er aan ruimte geen gebrek. Het appartement is geheel voorzien van vloerverwarming en bij de koopsom is het te kiezen sanitair en tegelwerk inbegrepen alsmede een stelpost voor de keuken van maar liefst € 20.000,-. Je auto parkeer je op eigen terrein en je beschikt over een eigen, separate berging.

INDELING | Derde verdieping
De hal biedt toegang tot alle vertrekken in het penthouse, te beginnen met de woonkamer en keuken van maar liefst 107 vierkante meter! De ruime opzet geeft jou het ultieme gevoel van vrijheid en comfort. Vanuit de woonkamer en keuken zijn de 2 grootste balkons te betreden, welke zijn gelegen op het noordwesten en zuidwesten. De keuken is naar eigens wens te kiezen want bij de koopsom zit een stelpost voor €20.000,- inbegrepen. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken, ideaal voor opslag! Vanuit de hal toegang tot het separaat toilet, 3 royale slaapkamers, de badkamer en de berging waar zich tevens de wasmachine- en droger aansluiting zich bevinden. De badkamer is volledig afgewerkt met onder andere een inloopdouche, toilet, wastafel en vloerverwarming. De master-bedroom biedt toegang tot het 3e balkon en een 2e volledig afgewerkte badkamer.

Bijzonderheden van de woning aan de Rosa Manusstraat 18:
– Woonoppervlakte van maar liefst 203 m2;
– Gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming;
– De woning heeft een EPC van -0,2 (zeer energiezuinig);
– 3 royale slaapkamers en 2 badkamers;
– 3 royale buitenruimtes gelegen op het zuidwesten en noordwesten;
– Twee parkeerplaatsen op eigen terrein alsmede een separate berging;
– Bij de koopsom is een stelpost voor de keuken t.w.v. €20.000,- inbegrepen;
– De woning wordt voorzien van hoogwaardig afgewerkt sanitair;
– Diverse optionele maatwerk mogelijkheden;

De oplevering van dit appartement staat gepland vanaf zomer 2021. De bouw gaat al bijna van start! Heb jij interesse in dit penthouse of ben je benieuwd naar wat Rosa Nova nog meer te bieden heeft? Neem dan snel contact op met één van de projectmakelaars voor meer informatie of neem een kijkje op de projectwebsite (rosanova.nl)


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).