Delft

TYPE

Monument

KAMERS

n.b.

LOCATIE

Delft
Adres: Oude Delft 49 unit B 2611 BC DELFT
Huurprijs: € 735
Bouwvorm: bestaande bouw
Oppervlakte: 41 m2

In het historische centrum van Delft dichtbij het NS station staat dit statige monument de ’Fundatie van de Vrijvrouwe van Renswoude’ uit 1759. De verdiepingen worden gebruikt door in totaal drie kantoorunits, waarvan er nu één beschikbaar komt per 1 juni!

Indeling
Op de bel-etage bevinden zich vier fraaie ‘regentenkamers’, geschikt voor kleinschalige vergaderingen en ontvangsten en een tuin. U kunt tegen gunstige voorwaarden gebruik maken van deze ruimten voor uw representatieve ontvangsten.

Via de bordestrap en de indrukwekkende gemeenschappelijke hal, voorzien van rijk gedecoreerd stucwerk en marmer en het sobere maar bijzonder fraaie trappenhuis bereikt u de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Aan de achterzijde, met uitzicht op de tuin, bevindt zich een kantoorunit van 41 m². Deze unit bestaat uit twee kantoorruimten, beiden uitkijkend over de achtertuin. Vanuit het portaal (3,2 m²) met garderobekast, heeft u toegang tot een compacte kantoorruimte (8,6 m²) en een ruim, licht kantoor (32,5 m²). In de grote kantoorruimte is een inbouwkast met pantry aanwezig, ook is hier een opstelplaats voor een (kleine) vaatwasmachine.

Bijzonderheden:
Dit pand is voorzien van een glasvezelaansluiting voor internet. De kosten hiervoor worden verrekend via servicekosten. Te huur per 1 juni 2019

Locatie:
De kantoorruimten bevinden zich in het voormalige weeshuiscomplex, in het hart van het historisch centrum, op korte loopafstand van het treinstation en met parkeergelegenheid (betaald of met vergunning) in de directe omgeving.

Oppervlakte: circa 41 m².
Huur: € 735,- (exclusief g/w/e, voorschot servicekosten en glasverzekering).
Voorschot servicekosten: € 170,- per maand
Voorschot g/w/e/: € 65,- per maand


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).