's-gravenhage

TYPE

Monument

KAMERS

5

LOCATIE

's-gravenhage
Adres: Noordeinde 44 b. 2514 GJ ‘S-GRAVENHAGE
Koopsom: € 1.475.000
Bouwvorm: nieuwbouw
Bouwjaar: 1903
Oppervlakte: 236 m2

APPARTEMENT LEONORE (Noordeinde 44b)
De (ver)bouw is gestart!

Vanuit de gezellige winkelstraat Noordeinde, stapt u direct de entreehal binnen, waar u op de tweede verdieping appartement Leonore aantreft. In dit exclusieve appartement woont u op de tweede verdieping, slaapt u op de derde verdieping en heeft u naast twee balkons een dakterras. Onbetwistbare eyecatcher is de ronde erker in de living, die uit kijkt over het Noordeinde. Aan de achterzijde is de separate keuken en eetkamer gelegen met een directe toegang tot een van de balkons. Op de derde verdieping zijn drie royale slaapkamers gelegen, elk met een eigen badkamer. Eén van de slaapkamers beschikt zelfs over een ruime kastenkamer. Op het dak is een schitterend terras aangelegd.

Het appartement heeft de beschikking over een inpandige berging en kan gebruik maken van de gezamenlijke fietsenberging.
In de bijbehorende stallingsgarage achter het kleinschalige complex is plek voor een kleine elektrische auto.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte circa 236 m²
– 5 kamer appartement verdeeld over 2 verdiepingen
– 3 slaapkamers en 3 badkamers
– badkamers en toiletten worden voorzien van sanitair en tegelwerk
– appartement wordt zonder keuken opgeleverd
– vloerverwarming
– ronde erker in living
– 2 balkons aan het Atrium en een dakterras van circa 18 m²
– frans balkon aan de hoofdslaapkamer
– parkeren in stallingsgarage, geschikt voor kleine elektrische auto’s
– eigen grond
– rijksmonument
– de appartementen zijn niet volgens de meetinstructie gemeten, omdat dit feitelijk niet mogelijk is

ALGEMEEN
Modern en exclusief wonen in een monumentaal pand in hartje binnenstad Den Haag? Dat doet u in Maison Royal in het prachtige Hofkwartier op steenworp afstand van het Paleis Noordeinde!

Het pand van Maison Krul wordt herontwikkeld tot het exclusieve en kleinschalige appartementencomplex Maison Royal. Met respect voor en behoud van de historische waarde.

Hier worden acht hoogwaardig afgewerkte appartementen gerealiseerd. Alle appartementen hebben een buitenruimte in de vorm van een terras of balkon. De meeste appartementen beschikken over twee volledig uitgeruste badkamers en diverse appartementen hebben een extra hoog plafond.

In de bijbehorende stallingsgarage achter het kleinschalige complex is voor elke bewoner plek voor een kleine elektrische auto. Elk appartement heeft de beschikking over een inpandige berging en kan gebruik maken van de fietsenberging. Op loopafstand van Maison Royal, bijvoorbeeld in de Q-Park Torenstraat garage of de parkeergarage Museumkwartier onder het Tournooiveld, kan mogelijk een parkeerplaats worden gehuurd voor uw reguliere auto.

LOCATIE
U woont straks in Het Hofkwartier, naast Paleis Noordeinde en op steenworp afstand van het Binnenhof. U hoeft de deur van uw luxe appartement maar achter u dicht te trekken en de mogelijkheden liggen voor het oprapen.
Het Hofkwartier heeft de koninklijke allure van de hofstad en de charme van wijken in Parijs als Quartier Latin en Montmartre. Nergens in Den Haag vindt u zo dicht bij elkaar een grotere variëteit aan winkels in een verrassend levendige bewoonde buurt. Wandel door de kronkelige straatjes achter Paleis Noordeinde en ontdek de bijzondere en opvallende winkels, leuke boetiekjes, exclusieve dienstverleners en hedendaagse conceptstores.
Op steenworp afstand van Paleis Noordeinde vindt u edelsmeden, Theater Korzo en galerieën van creatieve ondernemers. Geniet na uw ontdekkingstocht van de rust in de Paleistuin achter het werkpaleis van de Koning, een groene oase in de stad.

BIJZONDERHEDEN PROJECT
– de appartementen variëren in grootte van circa 77 tot maar liefst 236 m²
– alle appartementen hebben een buiten in de vorm van een balkon of terras, een inpandige berging en gemeenschappelijke fietsenberging
– parkeren in stallingsgarage, geschikt voor kleine elektrische auto’s
– combinatie van modern comfort en de uitstraling van historische oudbouw
– rijksmonument
– eigen grond
– bezoek de projectwebsite waar u onder meer de plattegronden van de appartementen aantreft
– de appartementen zijn niet volgens de meetinstructie gemeten, omdat dit feitelijk niet mogelijk is

++++++++++

APARTMENT LEONORE (Noordeinde 44b)
The entrance on bustling Noordeinde shopping street leads directly to the main hall, apartment Leonore is on the second floor. This exclusive duplex apartment is comprised of the living area on the second floor and the bedrooms on the third floor, and also includes two balconies and a rooftop terrace. Irrefutably, the absolute eye-catcher in the living area is the round bay window, which looks out over Noordeinde. At the rear are the separate kitchen and the dining room with direct access to the balcony. The third floor accommodates three spacious bedrooms, each with an en suite bathroom. One of the bedrooms also features a large dressing room. There is a gorgeous terrace on the roof.

Specifications:
– residential floor area circa 236 sqm
– 5-room duplex apartment
– 3 bedrooms and 3 bathrooms
– bathrooms and restrooms will be fitted with fixtures and tiling
– the apartment will be conveyed without a kitchen
– underfloor heating
– 2 balconies facing the Atrium and a rooftop terrace of circa 18 sqm
– master bedroom with a Juliette balcony
– parking in garage
– freehold
– listed national heritage property (Rijksmonument)
– the apartment has not been measured in accordance with the measurement code, because this is not currently possible

A modern and exclusive home in a monumental building at the heart of The Hague? We proudly present Maison Royal, situated in beautiful Hofkwartier – a mere stone’s throw from Noordeinde Palace!

This monumental building, originally dating back to 1903, was once the home of chocolatier and bakery Maison Krul, will see the development of eight luxury apartments. All apartments will have an outdoor space, either a terrace or balcony. Most apartments include two full bathrooms and various apartment have exceptionally tall ceilings.

For more information, please consult the website maison-royal.nl or contact us directly.


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).