Asperen

TYPE

Monument

KAMERS

8

LOCATIE

Asperen
Adres: Minstraat 19 4147 CG ASPEREN
Vraagprijs: € 895.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1909
Ligging: aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht, beschutte ligging
Oppervlakte: 271 m2
Oppervlakte perceel: 1305 m2

Prominente villa met heerlijke tuin inclusief zwembad.
Deze voorname villa is het mooiste huis van Asperen. Dat denken wij. Om te beginnen door de prachtige locatie aan de autovrije Minstraat in de kern van het mooie Asperen. Met overigens vrijstelling voor bewoners. Maar natuurlijk vooral door de fiere en voorname uitstraling met Chaletstijl-kenmerken. Let op de karakteristieke erker aan de voorzijde met daarboven een balkon. En aan de zijkant de serre met tuinzicht. Overal rondom hoge raampartijen met glas-in-lood. Eenmaal binnen worden nog meer beloftes waargemaakt. De chique entree met bordestrap geeft toegang tot twee verdiepingen met schitterende woon-, werk- en slaapkamers. Goed te weten is dat de villa eenvoudig levensbestendig is te maken door in de kantoorkamer beneden een slaapkamer te realiseren. Naastliggend is een toilet-douchecombinatie. En dan de tuin: gazon, fruitbomen, magnolia’s en het terras met zwembad. Een plek om in alle vrijheid te genieten.

Stijlvol wonen en leven
De vestibule biedt een statige toegang met direct rechts een prachtige en stijlvolle kantoorkamer met schouw en glas-inlood ramen. Aan de voorzijde strekt de woonkamer-en-suite met schuifdeuren zich breed uit. Met zowel een erker als openslaande deuren naar de serre heeft u hier een optimale woon- en tuinbeleving. Diverse mooie details zijn zichtbaar. Let bijvoorbeeld op de twee schouwen met tegeltableaus en de ymmetrische kasten naast de schuifdeuren. Meer woonruimte treft u achterin. Hier een eetkamer met toegangsdeur naar de kelder en daarachter een riante woonkeuken, pas drie jaar geleden nieuw geïnstalleerd; met toegang tot de bijkeuken. Via de fraaie bordestrap komt u op de verdieping met een aantal riante slaapkamers, waarvan twee met entresol en een met balkon.

Heerlijke tuin met zwembad
Maar liefst acht imposante oude leilinden begroeten u. Daarachter de stijlvolle tuin rondom de villa. Met overal fijne zitjes en veel privacy. Vanaf het terras, langs de rand van het zwembad, geniet u volop van de bloesem van de fruitbomen in het voorjaar. Fijn zijn de bijgebouwen: een degelijk gebouwde riante schuur met verdieping én een dubbele garage voor uw auto’s. Met echt alles bij de hand woont u bovendien centraal; met Leerdam op slechts 1,5 km en dichtbij de A2, A15 en A27. Zeker, na een drukke dag is het hier heerlijk thuiskomen.

Download het magazine van deze woning met meer foto’s, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).