De Meern

TYPE

Monument

KAMERS

5

LOCATIE

De Meern
Adres: Marelaan 13 3454 GA DE MEERN
Vraagprijs: € 995.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1970
Ligging: aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Oppervlakte: 213 m2
Oppervlakte perceel: 810 m2

Deze stijlvolle, moderne, vrijstaande woning (213 m2), gelegen op een riant perceel (810m2) vormt een absolute lust voor het oog. De royale woning is in 2016 onder architectuur volledig gerenoveerd, waarbij aan werkelijk ieder detail is gedacht. Het resultaat is een schitterende, lichte, moderne woning met hoogwaardig afwerkingsniveau en een weidse tuin rondom.

De woning is gelegen aan een brede groene laan op een zeer rustige plek in het centrum van De Meern en biedt zeer veel privacy. De woning is voorzien van een dubbele garage (33m2) welke vanuit het huis te betreden is.

De ruime, moderne tuin is door een hovenier ontworpen en aangelegd met verschillende terrassen en grasvelden. De tuin omringt het huis en biedt de mogelijkheid om gedurende de gehele dag zowel zon als schaduw op te zoeken. In de tuin bevindt zich een fraaie zwemvijver, welke aansluit bij de architectuur van de woning en in de zomer de nodige verkoeling kan bieden.

Tijdens de renovatie is werkelijk aan ieder detail gedacht en kosten noch moeite zijn gespaard gebleven. De afwerking en detaillering getuigen van esthetische perfectie en een uitstekend gevoel voor materialenkennis. Zo ligt in de gehele woning een luxueuze hardhouten vloer met warme uitstraling, welke volledig drempelloos is gelegd. Er zijn extra raampartijen aangebracht, waardoor licht de woning nog beter binnen kan vallen. In de woonkamer is een sfeervolle gashaard geplaatst. Ook zijn alle wanden -zowel binnen als buiten- nieuw gestuukt, alle leidingen en installaties vernieuwd en is er isolatie aangebracht. In en rondom de gehele woning zijn in de plafonds inbouwspots aangebracht.

De oorspronkelijke patio is bij het huis getrokken, waardoor er een grote extra kamer is gecreëerd. Deze ruimte is in gebruik als extra slaapkamer en kan ook uitstekend dienstdoen als ruimte voor een bedrijf aan huis. Hiervoor is ook een separate entree aanwezig.

De op maat gemaakte luxe keuken (Tieleman) is voorzien van een kookeiland, Bosch & Miele inbouw apparatuur. De kleurstelling van de keuken komt terug in de luxe badkamer en toiletruimte en finaliseren het gevoel van eenheid.

Winkelcentra, openbaar vervoer, scholen en recreatie zijn op loopafstand bereikbaar. De centrale ligging zorgt er tevens voor dat de snelwegen A2 en A12 binnen enkele minuten te bereiken zijn, net als de verschillende stations in de nabije omgeving.

De centrale ligging, het afwerkingsniveau en formaat van huis en tuin maken dit huis uniek in zijn soort.
Kortom een woning als deze komt slechts zelden op de markt.

Indeling:
Ruime ontvangsthal, voorzien van twee inbouwkasten, garderobe en toiletruimte.
De keuken is voorzien van glazen schuifdeuren, een op maat gemaakte moderne keuken met kookeiland, inbouwappratuur (Bosch & Miele) en veel vaste kastruimte. Via de glazen deuren loop je vanuit de hal de zeer ruime en lichte woonkamer in. Door de L-vorm van de woonkamer zijn er meerdere opstellingen mogelijk. Gashaard. Vanuit de living is de tv-kamer bereikbaar.

De entree gaat over in een lange lichte gang. Deze biedt toegang tot 4 slaapkamers, badkamer, toilet, waskamer en de dubbele garage. De riante master bedroom heeft een walk-in closet en biedt een fantastisch uitzicht op de tuin. De luxe badkamer is voorzien van een ligbad, inloop regendouche, 2 wastafelmeubels en een 2e toilet.
De waskamer is eenvoudige om te bouwen tot een tweede badkamer.

In de garage is naast parkeerruimte voor 2 auto’s voldoende ruimte voor fietsen tuinspullen, gereedschap en /of een werkbank.

De achtertuin is op het zuidwesten gelegen, bijna 30 meter diep, afgeschermd met een haag en biedt daarmee optimale privacy.

Bijzonderheden:
• Uitmuntend afwerkingsniveau, waarbij aan ieder detail gedacht is.
• Veel privacy, zowel qua ligging van woning, grootte van perceel en groene omgeving
• Master-bedroom voorzien van airconditioning.
• De dubbele garage heeft een op afstand bedienbare deur en i.c.m. met de oprit
• voldoende parkeerplaatsen voor 4 à 5 auto’s.
• Extra entree deur aanwezig om bedrijf/praktijk aan huis mogelijk te maken.
• Camera’s en alarmsysteem
• Gehele huis voorzien van raambekleding
• Strook grond (ca. 200m2) naast het huis (noordzijde) wordt momenteel gehuurd van
• de gemeente (€23,- per jaar)
• Tuinverlichting met diverse extra aansluitmogelijkheden
• De woning is voorzien van een geavanceerd alarmsysteem met videobewaking
• Aanvaarding in overleg

De afmetingen zijn als volgt:
Woonkamer: 11,54 x 4.75 m + 3,60 x 4,45 m.
Keuken: 3,63 x 4.45 m.
Slaapkamer 1: 4.48 x 4.00 m. met inloopkast 1,80 x 4.00 m
Slaapkamer 2: 3,18 x 4.00 m.
Slaapkamer 3: 2,20 x 4,00 m.
Slaapkamer 4: 4,00 x 4,00 m.
Badkamer: 2,93 x 4,00 m.
Wasruimte: 2,18 x 4.00 m.
Garage: 5,21 x 6,29 m.

Interesse in deze woning? Neem je eigen NVM-aankoopmakelaar mee!


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).