Utrecht

TYPE

Monument

KAMERS

2

LOCATIE

Utrecht
Adres: M.P. Lindostraat 19 3532 XE UTRECHT
Vraagprijs: € 325.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1903
Ligging: aan rustige weg, in woonwijk, open ligging
Oppervlakte: 61 m2

Soms heb je van die woningen die echt alles hebben, dit is er zo eentje! Fantastische afwerking, veel sfeer, heerlijke tuin, goed gelegen t.o.v. centrum en station, in de gezellige woonwijk Nieuw Engeland, fraai uitkijkend naar een oud schoolgebouw. Kortom hier kun je alleen maar verliefd op worden.

Deze 2-kamer benedenwoning is door de huidige eigenaar in 2017 geheel verbouwd tot wat het nu is, alles is hierbij vernieuwd. Luxe keuken, fraaie badkamer en het toilet is fantastisch geworden. Overal zijn alle wanden en plafonds voorzien van glad stucwerk, de vloeren bestaan uit eiken houten delen en de tuin is mooi aangelegd, maar ook onderhoudsvriendelijk gehouden. Achter de woonkamer is er een kleine maar praktische uitbouw geplaatst met behoud van veel licht.

Laat ons je door de woning meenemen.
Na binnenkomst in de hal kun je naar toilet en naar de woonkamer. Het toilet is zeer fraai afgewerkt, waar 1 wand van de oude muur zichtbaar is en de rest is voorzien van stucwerk, er is een fontein en wandcloset aanwezig. De riante L-vormige living bestaat uit een heerlijke zitkamer aan de voorzijde van de woning met o.a. brede vensterbank waarin je heerlijk kunt zitten en genieten van de zonnestralen einde middag en avond. Een leefkeuken aan de achterzijde met recht en modern keukenblok, inclusief inbouwapparatuur: gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Aansluitend aan deze leefkeuken is de uitbouw met dubbele openslaande deuren naar de zonnige tuin. Vanuit de uitbouw loop je ook de slaapkamer in. De ruime slaapkamer biedt ruimte aan voldoende kastruimte, en-suite aan de slaapkamer is de badkamer gesitueerd. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, opstelplaats wasmachine en een vaste kast met hierin de nieuwe HR-combiketel.

In de leuk aangelegde achtertuin met terras, gazon en diverse beplanting is ook een achterom en houten tuinberging.
De afmetingen zijn als volgt:
Woonkamer: 4.23 x 2.92 m.
Leefkeuken: 4.81 x 4.22 m. + uitbouw: 1.83 x 1.24 m.
Slaapkamer: 4.91 x 2.57 m.
Badkamer: 2.57 x 1.86 m.

Algemeen: bouwjaar 1903, verbouwd in 2017. De woning is geheel geïsoleerd middels vloer- en dakisolatie, alsmede overal dubbele beglazing. De VvE is beperkt aktief, ingeschreven in KvK en gezamenlijke opstalverzekering. Aanvaarding geschiedt in overleg.


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).