Rotterdam

TYPE

Monument

KAMERS

2

LOCATIE

Rotterdam
Adres: Lloydstraat 90
Vraagprijs: € 395.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1917
Ligging: aan water, in centrum, vrij uitzicht
Oppervlakte: 96 m²

Een loft zoals een loft hoort te zijn! Stoere zichtbare staal- en houtconstructies, een ruwe betonnen vloer en hoge plafonds. Dit unieke loft appartement met groot Frans balkon op de tweede verdieping van het monumentale St. Jobsveem ademt pure Rotterdamse historie.

Gelegen in het voormalige pakhuis aan de Rotterdamse Haven, ooit in gebruik voor de overslag van koloniale goederen, is een Rijksmonument. Als industrieel erfgoed is het St. Jobsveem in 2007 getransformeerd naar een combinatie van kantooractiviteiten op de begane grond en woonfunctie in de vorm van loft appartementen en penthouses. De robuuste architectuur doet de authentieke atmosfeer herleven en maakt het St. Jobsveem een echte blikvanger op de kade van de St. Jobshaven.

Het aantrekkelijke Lloydkwartier is een eigentijds woon- en werkgebied met veel creatieve bedrijvigheid. Goede voorzieningen; supermarkt, drogist, sportschool met zwembad, diverse restaurants, school, kinderopvang en indoor speeltuin. Goede ligging ten opzichte van de rijkswegen A15, A16 en A20. Metro, tram, Watertaxi en Waterbus bevinden zich nagenoeg voor de deur.

Indeling

Tweede verdieping
Entree, ruime hal, toilet met wandcloset en fontein, berging met wasmachine aansluiting, ruime woon-/eet-/slaapkamer met grote pui naar Frans balkon en half open keuken in L-opstelling met granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, ruime badkamer met bad, douche en twee wastafels.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1917 (herontwikkeld in 2007)
– Rijksmonument
– Eigen grond
– Videofooninstallatie
– Verwarming en warm water d.m.v. stadsverwarming
– Geheel geïsoleerd
– Actieve VVE € 160,- per maand
– Gezamenlijke fietsenstalling
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).