Hoef En Haag

TYPE

Monument

KAMERS

5

LOCATIE

Hoef En Haag
Adres: Lekstraat 111 4125 TD HOEF EN HAAG
Koopsom: € 703.435
Bouwvorm: nieuwbouw
Bouwjaar: 2021
Ligging: aan rustige weg, in woonwijk
Oppervlakte: 183 m2

OPEN HUIS | Elke zaterdag van 11:00 – 13:00 uur
Locatie: Woonwinkel van Hoef en Haag | Lekstraat 38 te Hoef en Haag

LET OP: De koopsom is inclusief de gekozen meerwerkoptie waarbij er ook vloerverwarming op de 2e verdieping zal worden gelegd.

Royaal, duurzaam, landelijk én groen wonen nabij de binnenstad van Vianen en het bruisende centrum van Utrecht: Zomaar een aantal unieke kenmerken van deze gave vrijstaande woning in het nieuwbouwdorp Hoef en Haag. Het dorp Hoef en Haag kenmerkt zich door zijn diversiteit aan woningen en de groene en vrije ligging. De woning aan de Lekstraat 111 is gelegen in de wijk De Erven waarbij de woningen in een landelijke stijl gebouwd worden. Het centrum van Vianen is binnen handbereik maar ook in Hoef en Haag komen de basisvoorzieningen waaronder een basisschool, een supermarkt en medische voorzieningen. De uitvalswegen naar de A27 richting Utrecht en de A2 richting Amsterdam zijn op steenworp afstand. Ook is Hoef en Haag met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Met een woonoppervlakte van zo’n 183 vierkante meter en een royale tuin, gelegen op het noordwesten, is er aan ruimte zeker geen gebrek. De tuin ligt vrij en biedt volop mogelijkheden om geen zonnestraal te misse door de royale opzet. De woning is voorzien van een aangebouwde garage en op eigen oprit is er de mogelijkheid om 2 auto’s te parkeren. Je auto in de wijk parkeren is dus niet nodig.

Begane grond:
Op de begane grond tref je de zijentree van de woning die toegang biedt tot de royale woonkamer en keuken, het separate toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. In de koopsom is een keukencheque inbegrepen ter waarde van €10.000,00. Dat biedt mogelijkheden om de keuken geheel naar eigen wens te kiezen. Middels de openslaande deuren is de tuin te bereiken. De gehele begane grond wordt voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot de master bedroom (ca. 24 m2), de 2e en 3e slaapkamer (10 m2 en 11 m2), de badkamer en het separate toilet. De badkamer en het toilet zal worden voorzien van luxe en hoogwaardig afgewerkt sanitair en tegelwerk. De badkamer zal worden uitgevoerd met een ligbad, een inloopdouche, wastafel en wederom vloerverwarming, wat op de gehele verdieping aangelegd is.

Tweede verdieping:
Op de 2e verdieping bevindt zich een 4e slaapkamer en een opstelruimte voor de wasmachine en droger. De zolder biedt volop ruimte om een eventuele werkkamer of speelkamer te realiseren.

Bijzonderheden van de woning aan de Lekstraat 111:
– Woonoppervlakte van maar liefst 183m2
– Perceeloppervlakte van ca. 515 m2
– Alle verdiepingen zijn voorzien van vloerverwarming
– De woning heeft een EPC van 0 (zeer energiezuinig)
– 4 slaapkamers
– Royale tuin gelegen op het noordwesten
– Twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een aangebouwde garage
– Bij de koopsom is een keukencheque t.w.v. €10.000,- inbegrepen
– De woning wordt voorzien van hoogwaardig afgewerkt sanitair

De oplevering van deze woning is gepland voor het derde kwartaal van 2021. Dus wil jij graag een nieuwbouwwoning kopen en rond het najaar van 2021 verhuizen? Neem dan snel contact op met één van de projectmakelaars voor meer informatie of neem een kijkje op de projectwebsite (hoefenhaag.nl).


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).