Hoornaar

TYPE

Monument

KAMERS

4

LOCATIE

Hoornaar
Adres: Leeuwerikshof 6 4223 ML HOORNAAR
Vraagprijs: € 425.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1995
Ligging: aan rustige weg, in woonwijk
Oppervlakte: 114 m2
Oppervlakte perceel: 387 m2

Vrijstaande semi-bungalow met een woonoppervlak van ca. 114 m² en een ruime garage!
Heerlijk rustig wonen in deze vrijstaande semi-bungalow in het dorp Hoornaar! Deze uitstekend onderhouden woning beschikt onder andere over een woonkamer met veel lichtinval, een keuken met diverse inbouwapparatuur, een badkamer, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, een bijkeuken en royale garage. De fraai aangelegde voortuin biedt plaats voor het parkeren op eigen terrein. De achtertuin is gelegen op het oosten en beschikt over een houten tuinhuis en een berging.

De woning is gelegen in een rustig deel van Hoornaar, waar eigenlijk alleen bestemmingsverkeer komt. Diverse voorzieningen als winkels, een basisschool, een speelplaatsje en trapveldje, het openbaar vervoer en het buitengebied bevinden zich in de nabije omgeving.

Begane grond: ruime hal met een meterkast, separaat toilet, trapopgang en badkamer voorzien van een douche en wastafel; woonkamer met veel lichtinval en openslaande deuren naar de achtertuin; eenvoudige keuken met een 4-pits gaskookplaat, koelkast, spoelbak en afzuigkap; bijkeuken met witgoedaansluitingen en toegang tot de achtertuin; garage met overheaddeur.

Eerste verdieping: overloop; royale masterbedroom met berging achter de knieschotten, 2 slaapkamers met bergruimte achter de knieschotten, waarvan één toegang biedt tot de bergzolder; separaat toilet.

Algemeen:
– De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
– Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.
– De woning is uitstekend geïsoleerd en beschikt over energielabel A.
– Bouwaard: houtskeletbouw.

Tuin:
– De verzorgd aangelegde voortuin met oprit biedt plaats voor het parkeren op eigen terrein.
– De achtertuin is gelegen op het westen en beschikt over een houten blokhut (2,45 meter bij 2,95 meter) voorzien van elektra en een tuinhuis (5,4 meter bij 3,5 meter) voorzien van elektra en een televisie kabel.

Ligging: Hoornaar ligt tezamen met andere dorpen langs de Giessen in de gemeente Molenlanden. De schilderachtige lintbebouwing, die het dorp kenmerkt, bevat veel oude boerderijen en woonhuizen. In de zomermaanden kan met gebruik maken van het uitgebreide vaarwater achter de woning, in wintermaanden kan schaatsend Hoornaar zich hier volledig uitleven en wordt de bekende Molentocht georganiseerd. Van de vele poldermolens die de Alblasserswaard rijk is, vinden we een viertal rondom Hoornaar.

Het dorp heeft een hoog voorzieningenniveau zoals diverse winkels, sportfaciliteiten, gezondheidszorg, scholen en openbaar vervoer. Op korte afstand vinden we het uitgebreide en gezellige stadscentrum van Gorinchem. De centrale geografische ligging van Hoornaar vlakbij het knooppunt van de A-15 en A-27 bij Gorinchem is zonder meer gunstig te noemen. Steden als Rotterdam, Breda, Utrecht en ’s-Hertogenbosch zijn binnen 30 autominuten bereikbaar.


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).