Leerdam

TYPE

Monument

KAMERS

6

LOCATIE

Leerdam
Adres: Kerkstraat 29 A 4141 AT LEERDAM
Huurprijs: € 1.150
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1906-1930
Oppervlakte: 157 m2
Oppervlakte perceel: 96 m2

Appartement met veel ruime en lichtinval in het centrum van Leerdam.
Dit appartement is midden in het centrum van Leerdam gelegen boven de voormalige DA winkel. Het station en de dagelijkse voorzieningen zijn op steenworp afstand. Het appartement beschikt over een zeer grote living met veel lichtinval door de ruime dakramen in de woonkeuken een sfeervolle erker boven de Kerkstraat voorzien van glas in lood delen en een moderne woonkeuken voorzien diverse inbouwapparatuur. In de woonkamer is tevens een moderne schouw gesitueerd met een gashaard. Het appartement is op de eerste woonlaag tevens voorzien van een moderne badkamer met douche, toilet en wastafel. Op de tweede woonlaag is de tweede badkamer en 4 kamers.
Kortom: wonen in een sfeervolle appartement midden in het centrum!

Begane grond: Gedeelde buitenruimte met berging onder de trapopgang naar het dakterras. 
Appartement
Eerste woonlaag: Entree; hal met garderobe, kastenwand met witgoedopstelling, ruime woonkeuken met veel lichtinval door de vele dakramen voorzien van diverse inbouwapparatuur namelijk: koel-/vries combinatie, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, een oven en magnetron; intercom, ruime zithoek met een sfeervolle gashaard; erker boven de Kerkstraat voorzien van glas in lood ramen; moderne badkamer voorzien van een douche, toilet, wastafel en radiator; trapopgang naar de tweede woonlaag. 

Tweede woonlaag: overloop met bergkast, toegang tot de slaapkamers en de badkamer; de badkamer is voorzien van een ligbad, douche, een toilet en een wastafel; vier slaapkamers waarvan 1 voorzien van een airconditioning; één slaapkamer is voorzien van CV-opstelling (Vaillant).

Huurpijs: € 1.150,- per maand exclusief gas/water/licht.
De woning is gedeeltelijk gemeubileerd.
Het is mogelijk de meubels over te nemen tegen een geschikt bedrag.
Huurprijs: zonder meubels €1.050,- per maand exclusief gas/water/licht + aannemelijk bod meubels.

Oplevering: in overleg te bepalen, minimaal 1 jaar. Het appartement is per direct beschikbaar.
Waarborgsom: 2 maand huren.

Optioneel: Het is optioneel om twee ruimtes van circa 35 m2 bij te huren voor eventueel kantoor aan huis.
Huurprofiel: huurder dient middels recente salarisstroken of een werkgeversverklaring aan te tonen dat het (gezins-) inkomen minimaal € 2.500,- netto per maand bedraagt. Indien het inkomen niet toereikend is kunnen extra zekerheden worden gevraagd.

Verhuur onder voorbehoud van goedkeuring door de eigenaar.
Ligging: Leerdam, met circa 21.000 inwoners, ligt op de grens van Zuid-Holland en Gelderland in het gebied ‘Vijfheerenlanden’ aan het riviertje de Linge. Een afwisselend landschap van weilanden, boomgaarden, grienden en rietvelden. Leerdam is zeer centraal gelegen in het land, in directe omgeving treft u de A27, A2 en A15. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten.

De stad heeft een rijke geschiedenis, welke terug te vinden is in goedbewaarde historische gebouwen, zoals de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden, de stadswallen aan de Zuidwal en het Oude Raadhuis. Met de vestiging van de eerste glasblazerij in 1765 werd een onuitwisbaar stempel op Leerdam gedrukt. Tot op heden staat Leerdam internationaal als Glasstad bekend.

Leerdam biedt een compleet pakket qua sport, zorg en onderwijs (basis- en voortgezet onderwijs). Het sfeervolle stadscentrum beschikt over uitstekende winkelvoorzieningen.


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).