Blokzijl

TYPE

Monument

KAMERS

n.b.

LOCATIE

Blokzijl
Adres: Kerkstraat 28 8356 DP BLOKZIJL
Huurprijs: € 830
Bouwvorm: bestaande bouw
Ligging: aan de rand van het oude land
Oppervlakte: 91 m2

In het historische voormalige Zuiderzeestadje Blokzijl is nu dit karaktervol huis met stadstuin te huur, gelegen dichtbij de oude vestingwal.

Indeling
Begane grond:
Via de gang komt u in de voorkamer aan de straatzijde (12 m²). Aan de tuinzijde bevindt zich de woonkamer over de breedte van het huis (18 m²). Achter de woonkamer zit een hal welke toegang geeft tot het toilet en de keuken. De keuken bevindt zich in de uitbouw aan de achterzijde van de woning (12 m²). Hier bevindt zich ook de toegang tot de besloten stadstuin (ongeveer 24 m²).

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers (16 en 8 m²) en een badkamer met ligbad, wastafel, toilet en inbouwkast . Via een vlizotrap bereikt u de zolder (bergruimte).

Bijzonderheden en locatie:
Door de ligging aan de rand van het oude land, met in het achterland het mooie natuurgebied ‘De Weerribben’, het Giethoornse Meer en de Wieden, biedt het tevens veel watersportmogelijkheden, zoals surfen, zeilen en kanovaren. U vindt hier nog rust en ruimte. In de winter heeft u hier ongekende schaatsmogelijkheden.

Op de tekening staat geen toilet getekend op de eerste verdieping, deze is echter wel aanwezig.

Blokzijl is uitstekend per auto (en eventueel per boot) bereikbaar. Openbaar vervoerverbindingen zijn matig. In Blokzijl zijn diverse horecagelegenheden en een supermarkt. Blokzijl ligt zeer centraal ten opzichte van Steenwijk (10 autominuten), Emmeloord (10 autominuten) en Zwolle (20 autominuten).

Oppervlakte: circa 91 m².
Huur: € 830,- (exclusief g/w/e en glasverzekering).


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).