Baarn

TYPE

Monument

KAMERS

3

LOCATIE

Baarn
Adres: Julianalaan 4 304 3743 JG BAARN
Vraagprijs: € 499.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1985
Ligging: aan bosrand, aan rustige weg, vrij uitzicht, in bosrijke omgeving
Oppervlakte: 112 m2

Uniek appartement in de monumentale toren van Berlage!
Gelegen op de 2e verdieping van “Residentie Prins Hendrikpark” in de toren van Berlage: royaal 3-kamer appartement met aan 3 zijden lichttoetreding en uitzicht op de parktuin en de met oude bomen omzoomde oprijlaan. In de woonkamer en aangrenzende keuken wordt de bijzondere sfeer bepaald door 3 stel openslaande deuren naar de balkons, de wit-marmeren vloer, de extra plafondhoogte (ruim 2.80 m!) en de hoge raampartijen. Het appartement is direct naast de centrale lift gesitueerd en v.v. 4 balkonterrassen, een parkeerplaats en berging in de parkeerkelder. “Residentie Prins Hendrikpark” is gelegen in een rustige, lommerrijke omgeving op loopafstand van NS-station en het gezellige dorpscentrum van Baarn.

Het appartementengebouw is nieuw gebouwd in 1985 waarbij de Toren van Berlage (bouwjaar 1887) bewaard is gebleven. Deze geeft het gebouw extra allure en is aangewezen als Gemeentelijk Monument. De centrale hal bevindt zich in deze toren en is rijk uitgevoerd in marmer, v.v. bellentableau, brievenbussen en een videofoon met automatische bediening van de deur die naar de appartementen leidt.

I N D E L I N G
Entree, ruime hal, garderobe, binnentrap naar het woongedeelte met de fraaie, lichte woonkamer met hoog plafond, v.v. open haard, wit-marmeren vloer en aan 3-zijden hoge raampartijen met openslaande deuren naar de balkons, open keuken v.v. inbouwapparatuur, halletje naar brede kast en separate wasruimte.
Aan de andere zijde van de entreehal leidt een binnendeur naar een tweede hal en de overige vertrekken; 2 (slaap)kamers waarvan 1 v.v. deur naar overdekt balkon, toilet v.v. fontein, ruime badkamer v.v. ligbad, 2e toilet en douche, meterkast en c.v.-kast.

A A N V U L L E N D E I N F O R M A T I E
Het fraaie appartementengebouw is onder meer v.v. de volgende voorzieningen;
Centrale entreehal, beveiligde hoofdentree met videofoon, 5 liften
Ondergrondse parkeerkelder met parkeerplaatsen, bergingen, centrale plaats voor afvalcontainers en gemeenschappelijke fietsenstalling
Kleine wasserette en ruimte voor de technische commissie
Gemeenschappelijke parktuin aan voor- en achterzijde met wandelpaden en zitjes.
Gezelschapsruimte boven in de Toren van Berlage waar onder meer bridge, gymnastiek en vergaderingen georganiseerd worden. Deze ruimte kan ook privé gereserveerd worden voor bijvoorbeeld het vieren van een verjaardag met familie en vrienden.

VVE Residentie Prins Hendrikpark
Actieve en gezonde vereniging van eigenaren
2 maal per jaar VVE-vergadering
Complete service: onderhoud gebouw, tuinonderhoud, opstal- en glasverzekering, schoonhouden en verlichten gemeenschappelijk ruimtes, glasbewassing en waterverbruik
Servicekosten € 347,– per maand, inclusief alle bovenvermelde kosten en services


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).