Leerdam

TYPE

Monument

KAMERS

5

LOCATIE

Leerdam
Adres: Hooikamp 49 4143 VR LEERDAM
Vraagprijs: € 235.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1987
Ligging: aan rustige weg, in woonwijk
Oppervlakte: 99 m2
Oppervlakte perceel: 187 m2

Goed onderhouden hoekwoning gelegen op een ruim perceel van 187 m2 in een kindvriendelijke woonwijk!
Deze hoekwoning is gelegen in Leerdam-Noord, een kindvriendelijke woonwijk, op een steenworp afstand van een grote speelweide. De woning is onder andere voorzien van een tuingerichte woonkamer en een moderne open keuken (2015) voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een Grohe kokendwaterkraan. Op de eerste verdieping treft u 3 (slaap)kamers en een ruime badkamer met hoekbad, toilet en wastafel met meubel. De tweede verdieping is vergroot middels een dakkapel. Hierdoor is de ruimte goed geschikt om als slaapkamer te gebruiken. Het geheel is gelegen op een ruim perceel waardoor u de gehele dag kunt genieten van een zon- of schaduwplek. De woning is gelegen aan een autovrij hofje, waardoor u uw (klein)kinderen met een gerust hart voor de deur kan laten spelen.

Begane grond: entree; hal met separaat toilet, meterkast, trapopgang en toegang tot de woonkamer; tuingerichte woonkamer met extra lichtinval door een zijraam en toegang tot de tuin; open keuken (2015) met 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, Grohe kokendwaterkraan, vaatwasser en losse koel-/vries combinatie.

Eerste verdieping: overloop vaste trap naar de tweede verdieping; 3 ruime (slaap)kamers; goed onderhouden badkamer met een hoekbad, toilet, wastafel en designradiator.

Tweede verdieping: te bereiken middels een vaste trap; open zolder met ruime dakopbouw, CV-opstelling (Remeha, 2012) en witgoedaansluiting.

Tuin:
– Zonnige achtertuin (ca. 9,61 meter diep en 7,08 meter breed) gelegen op het oosten met een terras, een berging, een achterom en een buitenkraan.
– De houten berging (circa 1,85 meter breed en 2,4 meter diep) is achter op het perceel gelegen en beschikt over elektra.
– Zijtuin met een ruime aangebouwde berging (circa 1,94 meter en 3.4 meter diep). Deze ruimte is bijvoorbeeld geschikt voor extra opslag of het stallen van uw motor.
– Nette voortuin met diverse beplantingen en buitenkraan.

Algemeen:
– Het geheel is goed onderhouden en wordt keurig bewoond.
– De slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van automatisch bedienbare rolluiken. De ouder slaapkamer is voorzien van handmatig bedienbare rolluiken.
– De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. De openslaande ramen van de ouder slaapkamer zijn van enkel glas.
– In een rustige woonwijk gelegen met een grote speelweide en diverse voorzieningen zoals scholen en winkels in de directe omgeving

Ligging: Leerdam, met circa 21.000 inwoners, ligt op de grens van Utrecht en Gelderland in de gemeente Vijfheerenlanden aan het riviertje de Linge. Een afwisselend landschap van weilanden, boomgaarden, grienden en rietvelden. Leerdam is zeer centraal gelegen in het land, in directe omgeving treft u de A27, A2 en A15. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten.

De stad heeft een rijke geschiedenis, welke terug te vinden is in goedbewaarde historische gebouwen, zoals de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden, de stadswallen aan de Zuidwal en het Oude Raadhuis. Met de vestiging van de eerste glasblazerij in 1765 werd een onuitwisbaar stempel op Leerdam gedrukt. Tot op heden staat Leerdam internationaal als Glasstad bekend.

Leerdam biedt een compleet pakket qua sport, zorg en onderwijs (basis- en voortgezet onderwijs). Het sfeervolle stadscentrum beschikt over uitstekende winkelvoorzieningen.

Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega-aankoopmakelaars in Leerdam vindt u op Funda en bij de NVM/VBO/Vastgoedpro.


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).