Sassenheim

TYPE

Monument

KAMERS

7

LOCATIE

Sassenheim
Adres: Hoofdstraat 55 2171 AR SASSENHEIM
Vraagprijs: € 985.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1700
Oppervlakte: 236 m2
Oppervlakte perceel: 800 m2

Gelegen aan de rand van Sassenheim staat in een rustige buurt deze luxe 2-onder-1-kap woonboerderij (rijksmonument), met zeer royale tuin welke is gelegen op het zuidwesten met ruime parkeergelegenheid inclusief garage op eigen terrein. De ligging is ideaal te noemen door alle rust en bereikbaarheid van de A44 binnen 5 minuten. Woonoppervlakte: 235 m², inhoud: 818 m3, Bouwjaar: rond 1700

Indeling:
Begane grond:
Bij binnenkomst in de ruime hal proeft u direct de luxe en authenticiteit wat deze prachtige woning uitstraalt met originele houten deuren en fraaie marmervloer. Vanuit de hal heeft u toegang tot de meterkast, luxe toilet, woonkamer en souterrain welke goed te gebruiken is als bijvoorbeeld extra zitkamer. De woonkamer is ruim en stijlvol met het originele balkenplafond in het zicht, een prachtige haard en grenzend aan de lichte en ruime serre welke bereikbaar is middels de openslaande deuren. De serre is een heerlijke extra kamer waar u zich, door de vele glas partijen in zowel dak als gevel, in de tuin waant. Vanuit hier heeft u ook toegang tot de zeer ruime tuin met daarin de garage. Vanuit zowel de serre als de woonkamer heeft u toegang tot de keuken met een passende landelijke uitstraling. In een woning als deze mag de bijkeuken niet ontbreken. Leuk detail zijn de originele klinkers in de vloer.

1e Verdieping:
Met de trap naar de eerste verdieping, komen we halverwege eerst aan bij de “opkamer”, fijne studeer of slaapkamer. Vanaf de overloop op de eerste verdieping heeft u toegang tot de zeer ruime hoofdslaapkamer, voorzien van airconditioning en een moderne badkamer en-suite welke is voorzien van een dubbele wastafel, toilet en inloopdouche. Verder treft u vanaf de overloop de 3e en 4e slaapkamer, separaat toilet, en 2e luxe badkamer met wastafel en inloopdouche.
Tevens heeft u vanaf de overloop toegang tot de bergzolder middels een vlizotrap. Hier treft u ook de technische installaties.

– Rijksmonument
– Luxe en authentieke uitstraling
– Ruimperceel van 770 m2
– Uitstekende bereikbaarheid

Garantiewoning = Bouwtechnokeuring + Garantieverzekering.
Makelaar Matthew van Soest nodigt u van harte uit voor een bezichtiging. Neem contact op met ons kantoor tel; 0252-419049. Met elkaar maken wij het waar(d).


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).