Schiedam

TYPE

Monument

KAMERS

n.b.

LOCATIE

Schiedam

Het Hofje van Belois bestaat uit 36 woningen, opgesteld rond een besloten binnentuin. Het hofje is in 1926 gebouwd in traditionalistische trant naar een ontwerp van architect A. Stahlie (1886-1934). De gerenoveerde woning is onder andere voorzien van een moderne keuken, badkamer en centrale verwarming.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met trapkast. Gezellige woonkamer (circa 23 m²) met open keuken met modern keukenblok voorzien van opstelplaats voor kookplaat en koelkast. Toiletruimte en trapopgang.

Eerste verdieping:
Ruime zolderverdieping met dakkapel, met hoge kapconstructie en balken in het zicht. Hier vindt u een slaapgedeelte (ongeveer 17,5 m²) en aangrenzend een moderne badkamer (circa 5,5 m²) met douchecabine, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
Huisdieren zijn niet toegestaan. Doelgroep: één- of tweepersoonshuishoudens, leeftijd 45 +. In de gemeenschappelijke tuin is ook een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig.

Interieurfoto’s ontbreken in verband met renovatiewerkzaamheden.

Locatie:
Rustig gelegen in Schiedam-West met het fraaie Julianapark om de hoek en het centrum en de havens eveneens op loopafstand. In de straat bevindt zich de bushalte richting centrum en station. Het NS-station bevindt zich op ongeveer 8 fietsminuten afstand.

Huurprijs: € 745,- per maand (inclusief cv-onderhoud, exclusief g/w/e en exclusief servicekostenvoorschot van € 23,- per maand (onderhoud gemeenschappelijke tuin, glasverzekering).

Adres: Hofje van Belois 35 3117 DR SCHIEDAM
Huurprijs: € 745
Bouwvorm: bestaande bouw
Ligging: rustig gelegen op loopafstand van het centrum
Oppervlakte: 46 m2


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).