Hoef En Haag

TYPE

Monument

KAMERS

5

LOCATIE

Hoef En Haag
Adres: Hoevesteinse Lint 0 ong 4125 RG HOEF EN HAAG
Koopsom: € 572.000
Bouwvorm: nieuwbouw
Bouwjaar: 2022
Ligging: aan rustige weg, in woonwijk
Oppervlakte: 156 m2

Royaal, duurzaam, landelijk én groen wonen nabij de binnenstad van Vianen en het bruisende centrum van Utrecht: Zomaar een aantal unieke kenmerken van deze gave tweekapper in het nieuwbouwdorp Hoef en Haag. Het dorp Hoef en Haag kenmerkt zich door zijn diversiteit aan woningen en de groene en vrije ligging. De wonin is gelegen in de wijk Het Lint waarbij de woningen in een groene en ruime opzet gebouwd worden. Het centrum van Vianen is binnen handbereik maar ook in Hoef en Haag komen de basisvoorzieningen waaronder een basisschool, een supermarkt en medische voorzieningen. De uitvalswegen naar de A27 richting Utrecht en de A2 richting Amsterdam zijn op steenworp afstand. Ook is Hoef en Haag met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Met een woonoppervlakte van zo’n 156vierkante meter en een royale tuin, gelegen op het noordoosten, is er aan ruimte zeker geen gebrek. De tuin ligt vrij en biedt volop mogelijkheden om geen zonnestraal te missen door de royale opzet. De woning is voorzien van een losstaande garage en op eigen oprit is er de mogelijkheid om 2 auto’s te parkeren. Je auto in de wijk parkeren is dus niet nodig.

INDELING | Begane grond:
De zij entree van de woning biedt toegang tot de meterkast, separaat toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en de royale woonkamer en keuken. Aan de voorzijde van de woning is woonkamer gelegen. De ruimte leent zich er uitstekend voor om hier een comfortabele zithoek / woongedeelte te creëren. Aan de achterzijde van de woning is de keuken gepositioneerd. De keuken biedt volop ruimte en comfort om van de keuken een échte woonkeuken te maken. Daarnaast is de keuken in een hoek gelegen waardoor het op een natuurlijke manier gescheiden is van het woongedeelte. In de koopsom zit een bedrag van € 7.500 inbegrepen om jouw droomkeuken voor uit te kiezen bij de projectleverancier. Wordt het een moderne keuken of ga je voor de landelijke stijl? De keuze is aan jou! De keuken biedt tevens toegang middels een loopdeur tot de achtertuin, gelegen op het zuidoosten. Ideaal om de hele dag door van de zon te genieten! De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming!

Eerste verdieping:
De L-vormige overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De master bedroom is zeer ruim en is gelegen aan de voorzijde van de woning. Door de 2 grote raampartijen kent deze kamer veel natuurlijk lichtinval. De middelste en kleinste slaapkamer zijn aan de achterzijde gelegen. De badkamer wordt vanuit de bouw voorzien van modern sanitair en tegelwerk, waaronder een ligbad, inloopdouche, toilet en een wastafelmeubel. Uiteraard zijn jouw wensen bespreekbaar! De eerste verdieping is wederom voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is zeer ruim en is naar eigens wens in te delen. Hier tref je tevens de afgesloten, technische ruimte aan waar de warmtepomp zich bevind alsmede de wasmachine- en droger aansluiting. De tweede verdieping is ook voorzien van vloerverwarming.


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).