Geldermalsen

TYPE

Monument

KAMERS

5

LOCATIE

Geldermalsen
Adres: Het Talud 5 4191 LJ GELDERMALSEN
Koopsom: € 599.250
Bouwvorm: nieuwbouw
Bouwjaar: 2021
Ligging: aan rustige weg, in woonwijk
Oppervlakte: 194 m2

BOUW GESTART | Oplevering eerste kwartaal 2021
LET OP: De koopsom is inclusief een aantal gekozen meerwerkopties. De meerwerkopties zijn op te vragen bij één van de projectmakelaars.

Deze nieuw te bouwen vrijstaande woning (type De Vrijlander) maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject Lingedonk. Project Lingedonk is gelegen langs de rivier de Linge en kenmerkt zich door zijn vrije en groene ligging. Deze tweekapper is onderdeel van Fase 3 (de laatste fase binnen dit project!) waarvan de bouw al is gestart!

De woning aan Het Talud 5 ligt op een ideale en centrale locatie. Zo zijn de steden Den Bosch en Utrecht met de auto binnen 20 minuten te bereiken. Daarnaast ligt het treinstation van Geldermalsen op loopafstand van deze woning. Vanuit Lingedonk bereik je het centrum van Geldermalsen in 5 minuten. Geldermalsen biedt alle voorzieningen en ook voor een gezellige avondje eten of drinken kun je hier goed terecht. Wist je dat project Lingedonk zeer autoluw is? Doordat er alleen bestemmingsverkeer zal zijn is dit ideaal om rustig en groen te wonen.

Deze vrijstaande woning heeft een parkeerplek op eigen terrein en een aangebouwde garage. Daarnaast zijn er in de hofjes genoeg parkeerplaatsen voor bezoekers. De woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping en heeft een royale tuin gelegen op het zuidwesten.

Indeling | Begane grond:
Vanuit de zij entree toegang tot de woning. De entree biedt toegang tot het separate toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de royale woonkamer en keuken. Het toilet zal casco worden opgeleverd zodat je hierin volledig jouw eigen wensen kan realiseren. De woonkamer is voorzien van een uitbouw van 2,40 meter waardoor het ruimtelijke en vrije gevoel van wonen ook terugkomt in de woonkamer. De keuken zal eveneens casco worden opgeleverd maar bij de koopsom is een waardecheque voor de keuken inbegrepen ter waarde van €5.000 te besteden bij THUIS. Vanuit de dubbel openslaande deuren toegang tot de zonnig gelegen tuin op het zuidwesten met vrij uitzicht.

Eerste verdieping
Vanuit de overloop zijn alle vertrekken te bereiken waaronder de badkamer en de 3 slaapkamers. De badkamer zal casco worden opgeleverd waardoor je wederom jouw wensen kunt realiseren. Alle vertrekken op de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming en de 3 royale slaapkamers bieden volop ruimte en comfort.

Tweede verdieping:
Op de zolder bevind zich een ruimte die naar eigen wens is in te delen. Wordt het een 4e slaapkamer, een werkkamer of de speelkamer voor de kinderen? Tevens bevindt zich hier de wasmachine- en droger aansluiting.

Bijzonderheden van Het Talud 5:
– Woonoppervlakte van ca. 194 m²
– Perceeloppervlakte van ca. 417 m²
– In de koopsom zit een waardecheque voor de keuken ter waarde van €5.000 inbegrepen
– De badkamer en toilet worden casco opgeleverd
– Vrij indeelbare zolder met wasmachine en droger opstelplaats
– Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping
– Volop parkeermogelijkheden met o.a. de garage en oprit
– Oplevering staat gepland voor ca. Q1 2021

Heb je interesse of wil je meer weten over deze woning? Neem dan een kijkje op de projectwebsite (lingedonk.nl) of neem contact op met één van de projectmakelaars. Het is ten alle tijde mogelijk vrijblijvend een afspraak in te plannen om de mogelijkheden binnen Lingedonk door te nemen.


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).