Geldermalsen

TYPE

Monument

KAMERS

5

LOCATIE

Geldermalsen
Adres: Het Talud 1 4191 LJ GELDERMALSEN
Koopsom: € 452.250
Bouwvorm: nieuwbouw
Bouwjaar: 2021
Ligging: aan rustige weg, in woonwijk
Oppervlakte: 165 m2

BOUW GESTART | Oplevering eerste kwartaal 2021
LET OP: De koopsom is inclusief een aantal gekozen meerwerkopties. De meerwerkopties zijn op te vragen bij één van de projectmakelaars.

Deze nieuw te bouwen woning (type Lingelander) maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject Lingedonk. Project Lingedonk is gelegen langs de rivier de Linge en kenmerkt zich door zijn vrije en groene ligging. Deze tweekapper is onderdeel van Fase 3 (de laatste fase binnen dit project!).

De woning aan Het Talud 1 ligt op een ideale en centrale locatie. Zo zijn de steden Den Bosch en Utrecht met de auto binnen 20 minuten te bereiken. Daarnaast ligt het treinstation van Geldermalsen op loopafstand van deze woning. Vanuit Lingedonk bereik je het centrum van Geldermalsen in 5 minuten. Geldermalsen biedt alle voorzieningen en ook voor een gezellige avondje eten of drinken kun je hier goed terecht. Wist je dat project Lingedonk zeer autoluw is? Doordat er alleen bestemmingsverkeer zal zijn is dit ideaal om rustig en groen te wonen.

Deze tweekapper heeft een parkeerplek op eigen terrein en een garage. Daarnaast zijn er in de hofjes genoeg parkeerplaatsen voor bezoekers. De woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping en heeft een royale tuin gelegen op het zuidwesten.

INDELING | Begane grond:
De zij entree van de woning biedt toegang tot de meterkast, separaat toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en de royale woonkamer en keuken. Aan de voorzijde van de woning is de keuken gelegen. De keuken wordt casco opgeleverd en dat biedt voor jou als koper de ideale mogelijkheid naar eigens wens een keuken te plaatsen. De keuken is erg licht door de raampartijen aan de voorkant van de woning. Aan de achterzijde van de woning tref je de royale woonkamer, voorzien van een uitbouw van maar liefst 2,40 meter! De woonkamer biedt een scala aan mogelijkheden om jouw woon- en zitgedeelte zo comfortabel mogelijk te maken. De woonkamer biedt tevens toegang middels dubbel openslaande deuren tot de achtertuin, gelegen op het zuiden. Ideaal om van de middag- en avondzon te genieten. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming!

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De master bedroom is zeer ruim en gelegen aan de voorzijde van de woning. De master bedroom heeft een groot raampartij wat zorgt voor een optimale lichte kamer. De middelgrote en de kleinste slaapkamer van de 3 zijn aan de achterzijde gelegen. De badkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en wordt casco opgeleverd. De aansluitpunten worden wel tijdens de bouw meegenomen waarbij rekening is gehouden met een inloopdouche, ligbad, toilet en wastafelmeubel. De eerste verdieping is wederom voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is zeer ruim en is naar eigens wens in te delen. Hier tref je tevens de afgesloten, technische ruimte aan waar de CV ketel zich bevind alsmede de wasmachine- en droger aansluiting. De tweede verdieping is ook voorzien van vloerverwarming.

Bijzonderheden van Het Talud 1:
– Woonoppervlakte van ca. 165 m²
– Perceeloppervlakte van ca. 332 m²
– In de koopsom zit een waardecheque voor de keuken ter waarde van €5.000 inbegrepen
– De badkamer en toilet worden casco opgeleverd
– Vrij indeelbare zolder met wasmachine en droger opstelplaats
– Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping
– Volop parkeermogelijkheden met o.a. de garage en oprit
– Oplevering staat gepland voor ca. Q1 2021

Heb je interesse of wil je meer weten over deze woningen? Neem dan een kijkje op de projectwebsite (lingedonk.nl) of neem contact op met één van de projectmakelaars. Het is ten alle tijde mogelijk vrijblijvend een afspraak in te plannen om de mogelijkheden binnen Lingedonk door te nemen.


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).