Vianen

TYPE

Monument

KAMERS

6

LOCATIE

Vianen
Adres: Goudenregenstraat 66 4131 BE VIANEN
Vraagprijs: € 350.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1971
Ligging: aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht, open ligging
Oppervlakte: 173 m2
Oppervlakte perceel: 161 m2

Gelegen op een prachtige locatie aan de Goudenregenstraat tref je, aan de rand van de binnenstad van Vianen, deze zeer riante eindwoning met 5 slaapkamers, inpandige garage, zonnige achtertuin en 2 balkons gelegen in een rustige omgeving met vrij uitzicht. Scholen, speelvoorzieningen, winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand gelegen.

Indeling: begane grond: entree/hal, trapopgang, meterkast en aangrenzend een uitgebouwde ruime praktijkruimte / slaapkamer met terrasdeur naar de zonnige en riante achtertuin. Deze kamer, die los van de rest van het huis middels vloerverwarming verwarmd wordt, is uitstekend te gebruiken voor bijvoorbeeld kantoor/praktijkruimte aan huis, speel-, tv-, slaap-, hobby- of studiekamer. Dubbele bewoning is ook mogelijk. Deze kamer is aan de achterzijde v.v. van een keuken/pantry. Ook is de badkamer v.v. douche, vrijhangend toilet en wastafel vanaf deze kamer bereikbaar. Aan de voorzijde de inpandige garage/berging v.v. de witgoedaansluitingen.

De riante tuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en enkele jaren geleden opnieuw aangelegd. Achter in de tuin bevindt zich een houten tuinhuis met overkapping.

1e Verdieping: via de trap in de hal, kom je op de 1e verdieping. Modern separaat toiletruimte v.v. vrijhangend toilet met wastafelmeubel. Daarnaast de toegang tot de woonkamer en de open keuken. De keuken is v.v. diverse apparatuur. Deze woning beschikt maar liefst over twee balkons, een aan de voorzijde van de woning én een balkon aan de achterzijde. Aan beide zijden heb je fantastisch uitzicht! En daarnaast betekent dit dus van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat van de zon genieten. Ook is de woonkamer v.v. vloerverwarming.

2e Verdieping: overloop v.v. bergkast en trapopgang naar de 3e verdieping en aangrenzend 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kastenwand. Verder de complete badkamer welke is v.v. van een ligbad, douchecabine, wastafel en vrijhangend toilet.

3e Verdieping: het balkon is vervangen door een dakkapel aan de voorzijde en ook aan de achterzijde is er dakkapel geplaatst waardoor er een zeer royale slaapkamer ontstaan is van ca. 25 m2. Ook op deze verdieping is er veel bergruimte en veel lichtinval mede door de zijramen van de dakkapellen.

Aanvaarding: in overleg.


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).