Uffelte

TYPE

Monument

KAMERS

n.b

LOCATIE

Uffelte

Aan de rand van Uffelte gelegen RIJKSMONUMENTALE WOONBOERDERIJ met DUBBELE GARAGE, STALGEBOUW, VELDSCHUUR, ZWEMBAD, POOLHOUSE en weiland, totaal 6358 m² grond.

Deze prachtige en sfeervolle boerderij is in 2010 en 2012 met gevoel voor historie geheel gerenoveerd en verbouwd.

Indeling: entree, toilet, sfeervolle woonkamer met schouw en houten vloerdelen, prachtige en speelse woonkeuken met natuurstenen aanrechtbladen, alle inbouwapparatuur (groot fornuis met dubbele oven, wasemkap, vaatwasser, magnetron, koelkast en een Quooker), gang met kastruimte, kelder, badkamer voorzien van toilet, ligbad, v.w.t. en een douche, 2 slaapkamers en een ruime bijkeuken met extra aanrechtblad.
1e verd.: via vaste trap bereikbare bergzolder.

De zeer comfortabele boerderij is voorzien van vloerverwarming, het sanitair en keukeninrichting zijn van hoog niveau en goede kwaliteit.
De dubbele garage met berging biedt ruimte aan meer dan twee auto’s, het stalgebouw van 2006 omvat 5 paardenboxen, een voergang en opslagruimte. Daarnaast is er nog een veldschuur aanwezig.
Direct aan het erf liggen de paddocks/weiland en een rijbak zodat het houden van paarden voor de handliggend is en weinig moeite kost. In de tuin is het heerlijk vertoeven, naast het terras zijn er een (verwarmd) zwembad en een poolhouse aanwezig. Kortom relaxed wonen in optima forma!

Het geheel is gelegen aan de rand van het dorp, met de voorzijde in het dorp en aan de achterzijde geheel vrij en met een uitzicht over de landerijen en boswallen.

Adres: Dorpsstraat 5
Vraagprijs: 549.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1983
Ligging: aan bosrand;aan rustige weg;in bosrijke omgeving;vrij uitzicht
Oppervlakte: 135 m²
Oppervlakte perceel: 6358 m²


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).