Rumpt

TYPE

Monument

KAMERS

7

LOCATIE

Rumpt
Adres: Dorpsdijk 43 4156 AM RUMPT
Vraagprijs: € 1.050.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1750
Ligging: aan rustige weg, vrij uitzicht, aan vaarwater
Oppervlakte: 302 m2
Oppervlakte perceel: 1590 m2

Het is goed wonen in Rumpt. Het lieflijke kerkje staat middenin het dorp met daaromheen rustige straten geflankeerd door vrijstaande huizen en woonboerderijen. Je hoeft het dorp niet te kennen, om bij binnenkomst te ervaren dat je je hier thuis voelt.

Aan de Dorpsdijk staat deze stijlvolle woonboerderij. De wit gepleisterde muren, de rieten kap, het strak gemaaide gazon en het water van de Linge. Een droomplaatje! Vanaf de Middenstraat leidt de afsluitbare oprit tot de achteringang. Voorbij de entree openbaart zich de riante leefkeuken in de voormalige deel. De grote tafel nodigt uit tot uitgebreide diners en goede gesprekken. Praktisch is de aangrenzende bijkeuken. Ook fijn is de masterbedroom op de parterre. Compleet met inloopkast en eigen badkamer. Via de opkamer, met daaronder de wijnkelder, bereikt u de woonkamer aan de voorzijde. Een heerlijke ruimte met grote open haard en weids uitzicht over de Linge en weilanden. De verdieping herbergt aan de voorzijde twee slaapkamer en een badkamer. Aan de achterzijde bevinden zich nog eens twee slaapkamers.

Aan de dijk wonen geeft vaak veel inkijk in de tuin. Hier niet. Zowel voor als achter is de tuin compleet afgesloten en biedt zodoende volop privacy. Direct achter het huis een beschut terras en een garage/schuur. De tuin is riant en verzorgd. Een groot gazon, diverse terrassen en fruitbomen zorgen voor de Betuwse sfeer in de tuin. Vanuit de tuin is het Lingeperceel bereikbaar. Hier beschikt u over een vlonderterras met aanlegplaats voor de boot.

Kortom, wonen, werken en recreëren op een prachtige buitenlocaties met voorzieningen in Beesd, Geldermalsen en Leerdam dichtbij. Door de ligging in de driehoek A2-A15-A27 zijn ook steden als Den Bosch, Rotterdam en Utrecht snel bereikbaar.

CORONA (COVID-19): BENT U NET ZO ENTHOUSIAST OVER DIT HUIS ALS WIJ EN WENST U EEN BEZICHTIGING? DAT KAN! WIJ SCHUDDEN GEEN HANDEN, MAAR BEGROETEN U MET EEN GLIMLACH. ALS WE SAMEN OOK DE OVERIGE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM VOLGEN, BENT U VAN HARTE WELKOM.


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).