Culemborg

TYPE

Monument

KAMERS

4

LOCATIE

Culemborg
Adres: Dommelstraat 30 4105 ZC CULEMBORG
Vraagprijs: € 275.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1992
Ligging: aan rustige weg, in woonwijk
Oppervlakte: 123 m2
Oppervlakte perceel: 155 m2

UITGEBOUWDE HOEKWONING; GROTE LIVING; 3 SLAAPKAMERS , ZOLDER EN BESLOTEN TUIN OP WEST !
In een heerlijk rustig gedeelte van de wijk Goilberdingen/Dijkzicht, vindt je deze prima onderhouden, zeer ruime HOEKWONING met parkeerplaats op eigen erf.

De Dommelstraat ligt op nog geen vijf minuten wandelen van de prachtige uiterwaarden langs de Lek, en op steenworp van een groot, groen speelgebied voor jong en oud(er). Kinderen kunnen hier zorgeloos ravotten; en er is alleen bestemmingsverkeer. In de directe nabijheid ligt ook het winkelcentrum, kinderdagverblijven, scholen en een medisch centrum. Een ideale plek dus voor een opgroeiend gezin!

De woning werd gebouwd in 1992, is geheel geïsoleerd, en staat op 155 m² eigen grond. De inhoud omvat ca. 420 m³, met een netto woonoppervlak van ca. 123 m². De achterzijde van het huis is uitgebouwd, waardoor een heerlijk ruime living van ca. 42 m² (inclusief open keuken) is ontstaan.

Tevens aan de achterzijde een besloten, zonnige achtertuin op West, met schuur (+ extra berging in de zijpoort) en achterom. In de veranda naast de schuur kan je tot ’s-avonds laat na-genieten van jouw droomhuis.

NOOT: 6 jaar geleden is de woning op de 1e etage opnieuw, multi-functioneel ingedeeld met een brede, open trap (eventueel met lift) in de woonkamer; 2 grote slaapkamers + 1 grote badkamer; waardoor de woning thans (tevens) geschikt is voor mensen met een lichamelijke beperking (bv. rolstoel gebruiker).

INDELING:
Entree met gang, meterkast en modern toilet; riante, tuingerichte L- living met open U- vormige keuken (met apparatuur) aan de straatzijde. Brede, open trap naar boven. Er liggen laminaattegels op de vloer.

1e VERDIEPING:
Overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 met forse inloopkast; en grote, aangepaste badkamer met douche, wastafel, 2e toilet en design radiator. De vloeren van de slaapkamers zijn afgewerkt met laminaat.

2e VERDIEPING:
Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze verdieping is in gebruik als berging met voorzolder. Ook treft u hier de opstelling van de HR cv combi ketel (2012), en aansluiting voor wassen en drogen. Gezellige 3e slaapkamer met dakkapel en kop-raam. Laminaatvloer.

Ben je op zoek naar een superleuk gesitueerde, goed onderhouden hoekhuis op een gewilde locatie die echt overal dichtbij ligt ? Dan nodigen wij je graag uit om ook van binnen te komen kijken! Je zult verrast worden!

Aanvaarding : In overleg.


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).