Vianen

TYPE

Monument

KAMERS

5

LOCATIE

Vianen
Adres: De Zijp 37 4133 GP VIANEN
Vraagprijs: € 420.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 2018
Ligging: in woonwijk, beschutte ligging
Oppervlakte: 132 m2
Oppervlakte perceel: 146 m2

Een buitenkans….deze NIEUW gebouwde TUSSENWONING is te koop, op steenworp van de historische binnenstad.
In de nieuwe wijk “De Plataan van Helsdingen” ligt deze moderne tussenwoning met, tijdens de bouw, 2.40 m uitgebouwde woonkamer. Achter in de tuin is er een houten berging met 6 zonnepanelen en een achterom.
De historische binnenstad met zijn gezellige terrasjes, de markt op de woensdag en alle andere voorzieningen die je maar kunt bedenken zijn binnen handbereik. Ook de snelwegen A2 en iets verder de A28 zijn makkelijk te bereiken binnen een paar minuten. De ligging is daarom ook zeer centraal.

Indeling: entree met gang, meterkast en toiletruimte v.v. vrijhangend toilet met fontein. Ruime woonkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar de tuin. Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd, deze is in de kleur taupe uitgevoerd en v.v. diverse inbouwapparatuur. De keuken is wat hoger geplaatst, zodat je ontspannen aan het keukenblad kan werken. Beneden is er vloerverwarming, hier bovenop ligt een fraaie visgraat PVC vloer en de wanden zijn strak wit afgewerkt. In het plafond zijn spotjes ingebouwd welke een gezellige sfeer geven.

1e Verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers, waarbij één slaapkamer aan de voorzijde een Frans balkon heeft. Badkamer met op de vloer keramische tegels en witte wandtegels, douche met glazen wand, vrijhangend toilet, wastafel en designradiator. Op deze verdieping ligt laminaat.

2e Verdieping: grote open ruimte waar nu de ouders slapen met open kledingkast, 2 Velux dakramen, bergruimte en een aparte kamer met brandwerende deur voor de wasmachine-, drogeraansluiting en de CV ketel Intergas (Extreem) en klein Velux dakraam. Op deze verdieping ligt tevens laminaat.

Bijzonderheden:
-bouwjaar 2018
-2.40 m uitgebouwde woonkamer
-openslaande deuren naar de tuin
-hoger geplaatste keuken
-begane grond v.v. vloerverwarming en PVC visgraatvloer
-verlaagd plafond begane grond met spotjes
-de schuur in de achtertuin is voorzien van 6 zonnepanelen

Aanvaarding: in overleg, 1e kwartaal 2020


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).