Houten

TYPE

Monument

KAMERS

5

LOCATIE

Houten
Adres: De Weide 22 3993 DW HOUTEN
Vraagprijs: € 295.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1983
Ligging: aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Oppervlakte: 102 m2
Oppervlakte perceel: 140 m2

Heerlijk vrij gelegen eengezinswoning met maar liefst 12 meter diepe achtertuin, zonnige voortuin, grote berging (met dubbele deuren aan achterzijde, ideaal om met de motor naar binnen te gaan) en achterom. Aan de voorzijde gelegen aan groenzone, voldoende parkeergelegenheid hier omheen. Op loopafstand van recreatiegebied maar ook dicht bij winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen. Kortom ideale woonomgeving.

Deze eengezinswoning is uit 1983 en door de huidige eigenaar keurig onderhouden. Recentelijk is het buitenschilderwerk nog helemaal gedaan.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast. Heerlijk lichte woonkamer met bergkast onder trapopgang, doorgang naar de open keuken en deur naar werkkamer aan de achterzijde van de woning. Portaal met trapopgang en toilet voorzien van fontein. De keuken is opgebouwd uit losse modules, hierdoor ben je flexibel qua indeling. De volgende inbouwapparatuur is inbegrepen: 5 pits kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vriezer, aansluiting voor vaatwasser is aanwezig. De werkkamer achter in de woning, kan eenvoudig ook als extra slaapkamer dienen. Woonkamer en keuken zijn voorzien van een houten plankenvloer. Vanuit de keuken komt u in de diepe achtertuin.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot 2 riante slaapkamers. De achterslaapkamer beschikt over 2 grote dakramen, de voorslaapkamer heeft een ingebouwde schuifwandenkast. Voorts een complete badkamer met douchecabine, 2e toilet, vaste wastafel en aansluiting wasmachine.

2e verdieping:
Voorzolder met opstelplaats voor de combiketel (HR, bouwjaar 2011) en veel bergruimte. 3e slaapkamer met velux dakraam en bergruimte achter de schuifdeuren.

De afmetingen zijn als volgt:
Woonkamer: 6.10 x 4.17 m.
Werkkamer: 3.01/2.06 x 2.10 m.
Keuken: 3.01 x 2.95 m.
Slaapkamer 1: 4.26 x 3.04 m.
Slaapkamer 2: 5.17 x 3.81 m. (op de grond gemeten)
Badkamer: 2.07 x 1.84 m.
Slaapkamer 3: 5.38 (op de grond gemeten) x 3.04 m.
Berging: 3.01 x 2.29 m.

Algemeen:
Bouwjaar 1983. Woonoppervlakte is 102 m² en inhoud is 346 m³. Voorzien van dak- en spouwmuurisolatie en grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Goed onderhouden en bijzonder leuk gelegen. Aanvaarding in overleg.


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).