Culemborg

TYPE

Monument

KAMERS

3

LOCATIE

Culemborg
Adres: Buitenmolenstraat 24 4101 CJ CULEMBORG
Koopsom: € 336.900
Bouwvorm: nieuwbouw
Bouwjaar: 2020
Ligging: aan rustige weg, in centrum
Oppervlakte: 107 m2

Op zoek naar een royaal appartement waar je optimaal kunt genieten van het gelijkvloers wonen met alle voorzieningen en gemakken binnen handbereik? Neem dan eens een kijkje naar dit appartement wat onderdeel uitmaakt van het nieuwbouwproject De Molenaar in Culemborg.

Nieuwbouwproject De Molenaar ligt op een centrale locatie bij de Oude Molen in Culemborg. Alle winkels en voorzieningen zijn op loopafstand van het project. Daarnaast is dit appartement ideaal gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer.

Met een woonoppervlakte van maar liefst 107 vierkante meter en een buitenruimte van 6 vierkante meter is er aan ruimte in dit appartement geen gebrek. Het appartement is geheel voorzien van vloerverwarming, sanitair en tegelwerk en er is een luxe keuken bij de V.O.N. prijs inbegrepen. Je auto parkeer je op eigen afgesloten terrein. Bij elk appartement is een verplichte afname van de parkeerplaats á € 15.000,-. Daarnaast is er optioneel een 2e parkeerplaats bij te kopen.

Het appartement wordt energiezuinig gebouwd en dat merk je in de maandlasten. Die worden een stuk lager! De appartementen worden voorzien van een warmtepomp die nog niet bij de V.O.N. prijs zit inbegrepen. Je hebt de keuze om de warmtepomp te huren of direct af te kopen. Informeer voor meer informatie bij de projectmakelaar.

INDELING | Begane grond:
De langwerpige entree biedt toegang tot alle vertrekken in het appartement. Direct aan de linker- en rechterzijde tref je
twee slaapkamers aan die dit appartement te bieden heeft. Beide slaapkamers zijn royaal van opzet en bieden volop comfort en gemak! Tevens tref je aan het begin van de entree de meterkast. Halverwege de entree is de toegang tot het separaat toilet, gevolgd door de toegang naar de berging / technische ruimte en de badkamer. De badkamer wordt vanuit de bouw voorzien van modern sanitair en tegelwerk, waaronder een inloopdouche, toilet en een dubbele wastafel. De berging / technische ruimte is voorzien van de wasmachine- en drogeraansluiting en hier bevindt zich eveneens de unit van de warmtepomp. De woonkamer en keuken zijn aan het einde van de entree gelegen. De keuken is in de hoek gelegen wat zorgt voor een natuurlijke scheiding van het woongedeelte. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De keuken is bij de koopsom inbegrepen. De woonkamer is erg licht, mede door de grote raampartijen en de schuifdeur naar het terras. Het terras kent een oppervlakte van 6 m² en is gelegen op het westen. Optimaal genieten van de zon dus!

Heb je vragen of interesse in dit appartement? Neem contact op met De Keizer Nieuwbouwadviseurs op 030 – 600 82 40 of via nieuwbouw@dekeizer.nl.


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).