Winterswijk Henxel

TYPE

Monument

KAMERS

11

LOCATIE

Winterswijk Henxel
Adres: Achterweg 3 7113 EB WINTERSWIJK HENXEL
Vraagprijs: € 825.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1907
Ligging: vrij uitzicht, beschutte ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Oppervlakte: 347 m2
Oppervlakte perceel: 7692 m2

Monumentale Koetsierswoning en Koetshuis met vier B&B-suites in Engelse Cottage Style op GLK landgoed Gossink
Elke dag een vakantiegevoel? En wonen op een van de mooiste plekjes van Nederland? Vanaf het moment dat u over de onverharde weg deze woning tegemoet rijdt, voelt u dat alle superlatieven over dit aanbod tekort schieten.
Een goedlopende B&B met vier suites Deze voormalige koetsierswoning met koetshuis uit 1907 op landgoed Gossink biedt rust, natuur en de mogelijkheid om eigenaar te worden van De Ruisende Aar.
Een goedlopende B&B, gevestigd in het koetshuis met vier suites in het hogere segment. De inrichting in Engelse Cottage Style van deze twee gemeentelijke monumenten past perfect in de landelijke omgeving.
Daarnaast bevindt zich nog een derde gebouw op het terrein: een oorspronkelijke en aan de buitenzijde gerestaureerde schoppe (schuur) met diverse gebruiksmogelijkheden zoals hobby, workshops of trainingen.
De grond waarop de gebouwen staan is in erfpacht van het Geldersch Landschap en Kastelen. Zoals de rentmeester van GLK onlangs nog zei: “de mooiste plekjes in Nederland zijn niet te koop, die vind je bij ons”.

Wonen met zicht op bos en weiden
Wonen op landgoed Gossink betekent wonen met zicht op bos en weiden met grazende schapen en koeien. Verrast worden door nieuwsgierige hazen, heel veel soorten vogels en reeën. Met in de verte passerende wandelaars en fietsers die gebruik maken van de nabijgelegen routes.
Ook uw privacy is gewaarborgd. De geweldig aangelegde en goed onderhouden tuin beschikt over een privégedeelte en een deel dat voor de gasten van de B&B toegankelijk is.

Stijl en comfort
Eigenlijk komt aan de lijst van plussen geen einde. De dienstwoning en het koetshuis zijn alleen al aan de buitenkant
een lust voor het oog. Binnen is de stijl en het comfort tot in elk detail doorgevoerd. Genieten van de historie met alle
gemakken van de moderne tijd.
Het centrum van Winterswijk is op drie kilometer, het station op vier kilometer en in tien autominuten rijdt u via de
verbindingsweg N319 Duitsland binnen.

Wanneer u alvast een kijkje wilt nemen, neemt u dan de route zoals aangegeven op de website van De Ruisende Aar, onder het kopje contact.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een aanvraag voor bezichtiging, en download de brochure op onze website of Funda.


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).