Arnhem

TYPE

Monument

KAMERS

n.b

LOCATIE

Arnhem
Adres: Achterstraat 9
Vraagprijs: 575.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1953
Ligging: in bosrijke omgeving;beschutte ligging
Oppervlakte: 134 m²
Oppervlakte perceel: 7435 m²

LET OP: DOOR DE OVERWELDIGENDE ANIMO WORDT ER VOOR DIT OBJECT GEEN INFORMATIE MEER VERSTREKT EN GEEN BEZICHTIGING GEPLAND! HET VERKOOPTRAJECT WORDT VANAF HEDEN BESLOTEN AFGEROND.

LET OP: Biedprijs vanaf € 575.000,– k.k.

Aan de rand van de uiterwaarden en aan de rand van de nieuwbouwwijk Schuytgraaf, wordt u aangeboden een VRIJSTAANDE WONING met bijgebouwen op een perceel van 7.400 m². Een heerlijke plek in de luwte van de stad op een heerlijke idyllische, verscholen plek met prachtige oude bomen en bosschages.

Het perceel leent zich uitstekend voor het houden van paarden en/of ander kleinvee. Of wilt u een prachtige parkachtige tuin aanleggen met veel privacy en rust? Het is allemaal mogelijk.

Ideaal zijn de gemakken van de stad, op wandel- en fietsafstand is een luxe winkelcentrum en een uitgebreid aanbod van (internationaal) onderwijs beschikbaar. De ideale locatie om uw droomhuis te realiseren. Ofwel door te restaureren van het huidige huis ofwel door het nieuw bouwen van een woning. Voor details van maatvoering nieuwbouw verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

De komst van de Schuytgraaf maakte dat er voorzieningen in de buurt van de boerderij beschikbaar kwamen zoals de komst van station Arnhem Zuid en de Rivers International School Arnhem. Wél de voorzieningen maar toch wonen aan een landelijke weg onder de rook van de stad Arnhem met zicht op de spoorbrug en de Eusebiuskerk op de achtergrond.

In de laatste ontwikkelingsfase van de Schuytgraaf is aan de overzijde van de straat een prachtige ruim 30 meter brede waterpartij gerealiseerd. Als u de begroeiing wat meer openmaakt kunt u vrij kijken over het water.

BOUWKENMERKEN

Bouwjaar: 1953. Uitgebouwd in de jaren ‘80/’90.
Bouwwijze: opgetrokken in steen. Dakbedekking middels dakpannen.
Isolatie: gedeeltelijke dubbele beglazing.
Woonoppervlakte: ca. 134 m².
Inhoud: ca. 657 m³.
Perceeloppervlakte: 7.400 m².

INDELING

Parterre
Entree, hal, trapopgang. Toilet. Woonkeuken, eenvoudige keukenopstelling. Woonkamer met schouw en openslaande deur naar tuin. Berging, washok en CV-opstelling. Badkamer met bad, douche en wastafel. Kelder. Achterhuis is voorzien van een open deel/ berging. Aanbouw met asbesthoudende dakplaten.

1e Verdieping
Overloop met vaste kast. Ouderslaapkamer. Slaapkamer met dakkapel. Hooizolder.

BIJGEBOUWEN

Enkele eenvoudige schuren die deels gesloopt of herbouwd moeten worden.

VOORZIENINGEN

Aangesloten op water, elektra en riolering. Verwarming en warmatervoorziening door middel van een CV-HR- ketel.

WAAROM HEEFT VERKOPER HIER MET ZOVEEL PLEZIER GEWOOND?
“Wonen op deze locatie, omringd door het groen en de dieren en het oogsten vanaf je eigen grond gaf een gevoel van rijkdom. De rust van deze plek met de charmes van de jaargetijden en de centrale ligging heeft ons veel woongenot opgeleverd”.

Biedprijs vanaf € 575.000,– k.k.


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).